Virksomhedens navn: Bidstrup Ure Guld & Sølv
CVR nr.38 88 84 47
Adresse: Jernbane Allé 37
E-mail adresse: bidstrupurmager@outlook.dk
Telefonnummer: 28765895

Betaling

Betaling kan ske med Dankort, Visakort, Masterkort, Maestro og Visaelectron. Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), så du er bedre sikret end i den fysiske verden. Beløbet trækkes først, når varen afsendes fra os.I alle vores priser er momsen og afgifter inkluderet. Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Dog er du altid sikret prisen på bestillingstidspunktet. Der tages forbehold for moms/afgiftsændringer samt for prisfejl og udsolgte varer.

Fortrolighedspolitik

Når der foretages et køb på vores webshop, registrerer vi dig som kunde. De oplysninger, som registreres er følgende: Navn, adresse, e-mail samt telefonnummer. Disse oplysninger anvendes til at kunne levere produktet til dig. Der registreres ikke yderligere oplysninger, og der videregives ikke oplysninger til tredjemand.

Fragt og levering

Din bestilling leveres oftest indenfor 2-4 arbejdsdage, såfremt det er en lagervare. Levering sker via Post Danmark, og du kan selv følge din bestilling via dit trace nummer. Din bestilling sendes direkte til den adresse, som du har angivet som leverings adresse. Fragten betales af Bidstrup Ure Guld & Sølv.

Returret

Har du købt varer via vores web-shop har du 14 dages fuld returret, fra du modtager varen, betinget af at varen leveres tilbage i samme stand som ved modtagelsen. Købesummen returneres til kortholder ved modtagelse af varen, såfremt at varen ikke er forringet. Ved fortrydelse kan du overdrage varen tilbage til Post Danmark eller nægte modtagelsen af varen.

Varen sendes tilbage til:

Bidstrup Ure Guld & Sølv
Jernbane Alle 37
2720 Vanløse
Ved brug af fortrydelsesretten betaler kunden for fragten.